Mundesi Punesimi

Mirëserdhët në Portalin e Punësimit mundësuar nga Mundësi Punësimi dhe partnerët e saj.

Ky Portal i ri shërben si katalizator i procesit të gjatë dhe të lodhshëm të gjetjes së punës më të përshtatshme për profilin tuaj.

Tashmë Mundësi Punësimi ju shoqëron dhe ndihmon gjatë këtij procesi. Mjafton të regjistroheni si punëkërkues dhe të postoni CV-në tuaj në databazën tonë dhe ju ktheheni automatikisht në një kandidat potencial për Kompanitë partnere të Mundësi Punësimi. Një hapësirë e lirë u është dhënë edhe Kompanive të reja të cilat mund të postojnë vëndet e tyre vakante si dhe të kërkojnë në databazën tone profilin e kandidatit më të përshtatshëm, vetëm pasi ligjshmëria e tyre të jetë verifikuar nga agjentët tanë.

Ne ndërmjetësojmë të ardhmen tuaj!