Mundesi Punesimi

Arkitekt

I postuar ne , mbi Janar 7, 2013

AGIKONS sh.p.k

Website i Kompanisë

www.agikons.com

Disponueshmëria

Full Time

Qyteti

Tirane

Adresa

Bllokur Rezidencial “Kodra e Diellit”, A0/1. Tirane, Albania.

Pershkrimi :

Arkitekt
Arkitekt i profilizuar ose me eksperience ne zbatim
Te plotesoje projekte te ndryshme dhe te beje integrimin e projektit arkitektonik me projektet konstruktiv, hidrosanitar dhe elektrik.Te plotesoje me detaje, rifinitura, plotesime te ndryshme sipas rastit dhe do te ndjeke zbatimin duke supervizionuar dhe kujdesur per zbatimin korrekt te projekteve dhe preventivave, te asistoje ne paraqitjen grafike te projekteve.
Cilesite e kerkuara: Te njohe dhe te perdore mire programin Auto Cad dhe programet e renderimit. (avantazh)

Te kete eksperience te meparshme ne arkitekture, preferohet te kete me shume se 4 vjet eksperience.
Te njohe shume mire 1 gjuhe te huaj.
Mundesia per karriere: Pozicioni ne fjale eshte pozicion i nje arkitekti te profilizuar qe ndjek me detaje zbatimin e nje objekti ne kuptimin e supervizionit te arkitektures dhe zgjidhjes se detajeve qe nuk jane zgjidhur ne projektin e zbatimit. Ne rast se arkitekti qe e fiton kete pozicion demonstron aftesi tej ketij niveli atehere atij do t’i ngarkohen detyra projektimi te mirefillta dhe do te kaloje ne nivelin e arkitektit te karrieres duke pasur shanse profesionale dhe financiare qe jep mundesia e projektimit te objekteve dhe komplekseve tona ne te gjithe Shqiperine.

Si te aplikosh :

Te interesuarit mund te dergojne e-mail me cv e tyre ne : info@agikons.com

Apliko tani

Vendndodhja ne harte

Location :

Pune te ngjashme