Mundesi Punesimi

Drejtor Shitjesh per Tiranen

I postuar ne mbi Janar 7, 2013

ArsTL Group

Disponueshmëria

Full Time

Qyteti

Tirane

Pershkrimi :

Kompania jone starton ne vitin 1998 dhe perbehet nga 2 Firma te medha e konkretisht nga Arseni shpk dhe TL-08 shpk. Drejtimi kryesor i kompanis eshte Distribucioni i nje game te madhe produktesh si Lengje Frutash, Freskuese,Pije energjike, Birra, Ushqimore, Kafe, Alkoholike,Dedergjente etj, ne tregun Shqiptar.

Detyrat:

Drejton aktivitetin e shitjeve te kompanise per Qytetin e Tiranes,

te njohe shume e mire tregun e Tiranes dhe shfrytezimi optimal i mundesive qe ofron ky treg,

krijimi, zhvillimi dhe mbajtja e marredhenieve te mira me klientet,

njohje te mire te strukturave te shitjes dhe pozicionimi i çdo punonjesi atje ku mund te jape maksimumin.

Kërkesa:

Te kete mbaruar nje shkolle te larte (preferohet dega Menaxhim Biznesi).

Te kete te pakten 3 (pese) vite eksperience ne shitje dhe ne drejtim.

Te kete njohuri shume te mira ne marketing dhe menaxhim.

Te njohe mire gjuhen angleze.

Te kete lejen e drejtimit te automjetit (patente).

Te perdore shume mire programet baze kompjuterike (paketa office)

Si te aplikosh :

Aplikoni online ne mundesipunesimi.com dhe dergoni CV nese dispononi.

Apliko tani

Pune te ngjashme