Mundesi Punesimi

Sektori komercial front desk

I postuar ne , mbi Mars 21, 2013

Spitali Italian Salus

Website i Kompanisë

Web: http://www.salus.al/

E-maili i Kompanisë

oltip@yahoo.com

Qyteti

Tirane

Adresa

Salus Tirana sh.a. Rr.

Pershkrimi :

Spitali Italian Salus ofron vend pune per:
Sektorin komercial (front desk)

Aplikantet duhet te permbushin kriteret e meposhtme:
Arsim Universitar dega Ekonomi ose Mjeksi
Njohuri shume te mire te gjuhes Italiane dhe Angleze.
Te kete aftesi te mira komunikimi dhe aftesi te mira organizateve dhe te punes ne grup.

Si te aplikosh :

Ju lutem te dergoni CV ne adresen e mail te meposhtme: oltip@yahoo.com

Apliko tani

Vendndodhja ne harte

Location :

Pune te ngjashme